🎉 Salgsinnspurt! 20% rabatt på alle ordinære priser frem til skoleferien - rabatten trekkes fra ved fakturering 🎉

Perkusjonssett

Share on facebook
Del på Facebook

Prima perkusjonssett er laget med tanke på å få barn i gang med musikkaktiviteter. De får en rekke håndholdte instrumenter å utforske, og kan begynne å øve sine ferdigheter innen rytme og lyd. Prima perkusjonsinstrumenter er solid laget og enkle å forholde seg til. Passer for barn i alle aldre, enten det er i barnehagen eller på skolen.

Rytmisk perkusjon

Prima perkusjonssett kommer i flere utgaver med varierende innhold. Instrumentene er også av ulik type og størrelse, og skal spilles og brukes på forskjellig måte. Noen skal ristes, noen skal slås på og noen må vris for å lage lyd. Dette er ofte instrumentene som kalles rytmisk perkusjon, eller rytmeinstrumenter om man vil.

De er også laget av ulike typer materialer som tre, metall, skinn og plast. Eksempler er tamburin, cabasa, kubjelle, djembe, bongos, håndtromme, toneblokk, håndbjelle, cymbal, triangel og mange, mange fler.

Melodisk perkusjon

Melodisk perkusjon har stemte tonestaver og kan spille toner, akkorder og melodilinjer. De vanligste for bruk i skole og barnehage er xylofoner, metallofoner og klokkespill. Xylofoner har tonestaver av tre mens metallofoner og klokkespill har staver av metall. De er derfor klangmessig ulike selv om de har mange likhetstrekk i utforming og spilleteknikk.

Prima PS25 perkusjonssett på orffinstrumenter.no

Litt av alt

Prima perkusjonssett inneholder «litt av alt» av både rytmiske og melodiske perkusjonsinstrumenter sånn at elevene får prøvd litt forskjellig. Læreren kan også lett variere og tilpasse instrumenttype til den enkelte. Praktisk er det også at settene kommer i koffert, bag eller boks og gjør de enkle å lagre eller frakte med seg mellom klasserom og aktiviteter. Sjekk ut våre utvalgte perkusjonssett her. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.